Alfieri este un consumator de medicamente pe bază de rețetă din a doua generație

Alfieri este un consumator de medicamente pe bază de rețetă din a doua generație

"Nu există niciun studiu care să arate vindecarea ulcerului cu anti-anxiolitice (tranchilizante)," a spus Mitch Roslin, MD, chirurg bariatric la Lenox Hill Hospital din New York.

El a spus că benzodiazepinele au fost folosite pentru ulcer pe baza teoriei că persoanele anxioase cu personalități de tip A ar putea beneficia prin reducerea anxietății lor.

Tara Iannuccillo, un purtător de cuvânt al Roche SUA, producătorul medicamentului, a declarat că compania nu poate oferi o sursă care să ofere o perspectivă istorică asupra comercializării medicamentelor sale în acea perioadă.

Dependență și Benzos

De ani de zile, companiile care produc tranchilizante au spus că drogurile sunt sigure și nedependente.

Dar în 1975, după rapoarte pe scară largă de abuz, guvernul federal a trecut la plasarea Valium, Librium și a altor tranchilizante în conformitate cu Legea privind substanțele controlate.

Până în 1978, Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente le spunea medicilor că utilizarea pe termen lung a medicamentelor nu era înțeleaptă, deoarece nu existau studii clinice care să indice că medicamentele sunt eficiente atunci când sunt administrate pe o perioadă de luni.

Totuși, până în 1980, oficialii de la Hoffman-La Roche au susținut că drogurile lor Valium erau sigure și non-dependente, potrivit relațiilor de știri de la acea vreme.

Ei nu au avut dreptate. Fișa de prezentare a medicamentului indică astăzi în mod clar:

"Au fost raportate abuzuri și dependență de benzodiazepine. Utilizarea cronică (chiar și la doze terapeutice) poate duce la dezvoltarea dependenței fizice."

Ca la carte

Prescrierea medicamentelor este, de asemenea, adânc înrădăcinată într-un alt document, principalul ghid pe care îl folosesc psihiatrii și alți medici în diagnosticarea bolilor mintale – Manualul de diagnosticare și statistic al tulburărilor mintale.

Cu manualul din 1980, psihiatrii au introdus diagnosticul tulburării de anxietate generalizată.

Revizuirile manualului, inclusiv o actualizare anul trecut, au extins acest diagnostic, ceea ce, la rândul său, a însemnat că mai mulți oameni ar putea fi tratați cu tranchilizante, a declarat Allen Frances, MD, fostul președinte de psihiatrie la Universitatea Duke. Frances a prezidat, de asemenea, panourile care au elaborat manualul din 1994.

"Chiar și modificările mici ar putea însemna încă 10 milioane de pacienți (care primesc tratament)," Spuse Frances.

În urma banilor

Campania de marketing a benzodiazepinelor s-a desfășurat pe fondul influenței industriei în practica medicală și cercetarea medicală. De exemplu, o lucrare din 2006 a constatat legături financiare semnificative între companiile farmaceutice și membrii comisiei care au produs DSM-IV. Manualele sunt publicate de Asociația Americană de Psihiatrie.

Dintre cei 170 de membri ai comisiei, 56% aveau legături financiare cu companiile farmaceutice, potrivit ziarului.

În domeniul tulburărilor de anxietate, 81% dintre membrii panoului aveau legături financiare cu companiile de droguri.

Pentru lucrare, cercetătorii au inclus membrii panoului de afiliere financiară cu industria drogurilor între anii 1989 și 2004.

În mod separat, benzodiazepinele sunt menționate favorabil într-o linie directoare națională din 2009 pentru tratarea tulburărilor de panică, care a fost, de asemenea, emisă de Asociația Americană de Psihiatrie.

Cinci dintre cei șapte medici din acest grup, inclusiv președintele acestuia, au lucrat ca vorbitori sau consultanți la companiile de medicamente care vândeau benzodiazepine în cei 3 ani anteriori publicării ghidului, conform declarațiilor de divulgare emise împreună cu documentul.

Aceasta a inclus lucrări pentru Pfizer, al cărui medicament Xanax XR, a obținut aprobarea FDA pentru această afecțiune cu 3 ani mai devreme, conform declarațiilor de divulgare emise împreună cu ghidul.

Într-o declarație trimisă prin e-mail, Darrel Regier, medic și oficial al asociației, a spus că atunci când a fost emisă orientarea, asociația a necesitat gestionarea conflictelor de interese prin divulgare, revizuiri ample ale proiectelor și supravegherea de către un comitet de conducere care nu avea membri cu legături financiare cu companiile farmaceutice.

Regier a spus că criteriile de diagnostic pentru tulburările de anxietate nu s-au schimbat prea mult din manualele din 1980 și 1994 și "nu ar avea un impact apreciabil asupra ratelor de prevalență."

El a spus că standardele conflictelor de interese s-au înrăutățit încă din anii ’90. Din 2010, asociația a permis doar experților fără legături financiare cu companiile farmaceutice să participe la grupurile sale, a spus el.

Potrivit CDC, 10% dintre americani într-un anumit an vor fi diagnosticați cu o tulburare de anxietate, dar alte estimări ridică această cifră până la 25%.

Micul ajutor al mamei

Tranchilizantele au fost comercializate de mult timp către femei, iar datele obținute de Journal Sentinel / MedPage Today indică faptul că medicamentele sunt prescrise de două ori mai des pentru femei.

De exemplu, anul trecut au fost scrise 61 de urotrin pastile mod de administrare milioane de prescripții de benzodiazepine pentru femei, comparativ cu 29 de milioane pentru bărbați, potrivit datelor de la IMS Health.

Această rată poate fi o dovadă a marketingului: pe parcursul multor părți ale ultimei jumătăți a secolului al XX-lea, reclamele tranchilizante din jurnalele medicale au îndemnat clinicienii să se gândească la femeile lor.

Anunțurile îi înfățișau pe femei ca având nevoie de droguri pentru a face față menopauzei sau a problemelor cotidiene, cum ar fi îngrijirea copiilor tulburi și gestionarea unei cariere solicitante.

Un anunț pentru un tranchilizant de la sfârșitul anilor 1950 arată o femeie care înlătură cu grijă o molie, împingând utilizarea medicamentului pentru "când reacționează excesiv la orice situație." O alta din anii 1960 arată o mamă tensionată, cu mai mulți copii de reprezentat "sindromul părintelui bătut."

Anunțuri ca acestea au dispărut de mult, dar femeile consumă încă tranchilizante inegal, a spus Carolyn Alfieri, care vorbește din experiență.

Ca mama, ca fiica

Alfieri este un consumator de medicamente pe bază de rețetă din a doua generație.

Deși acum 6 ani a fost curată, a purtat o lungă bătălie cu analgezice opioide, iar mama ei a fost "legat de Xanax până în ziua în care a murit," a spus Alfieri care locuiește în California.

Obiceiul tranchilizant al mamei sale a început în anii 1960, când s-a căsătorit tânără și a avut doi copii până la vârsta de 19 ani.

"Mama a început cu Miltown și s-a mutat la Xanax," Spune Alfieri. "Era ca stereotipul gospodinei suburbane din anii 1960, căutând „micul ajutor al mamei”." o referire la porecla pentru Miltown.

Alfieri spune că și ea a folosit benzodiazepine cu opioide, în principal ca o punte de legătură între doze de opioide pentru a diminua simptomele de sevraj.

Acum, consilier rezident la un program de tratare a drogurilor, Alfieri a spus că utilizarea benzo este intensă în rândul femeilor dependente tratate în centrul ei.

"Femeile de vârstă mijlocie de vârsta mea își amestecă medicamentele pentru durere pe bază de rețetă cu Valium și Xanax," ea spune. "Este alarmant."

Pentru Mary Kate Legacy, prima ei rețetă de benzodiazepine a venit la vârsta de 11 ani.

Femeia din Massachusetts, acum în vârstă de 20 de ani, i s-a prescris pentru prima dată lui Ativan o anxietate atât de severă încât nu a putut ieși din casă pentru a merge la școală.

De-a lungul anilor, i s-au prescris alte benzodiazepine, inclusiv Xanax, Valium și Klonopin.

În cele din urmă, Legacy a spus că a început să abuzeze de alcool și analgezice narcotice.

"(Ativan) a fost ca o poartă pentru mine," ea a spus.

În ultimii 3 ani, a spus Legacy, nu a consumat droguri sau alcool.

Acum este avocată pentru Heroes in Recovery, o organizație de bază care urmărește să rupă stigmatul dependenței. Heroes a fost inițiat de rețeaua de recuperare a fundațiilor, care operează centre de tratament în întreaga țară.

Închei jocul

O femeie din Milwaukee, în vârstă de 48 de ani, nu a fost atât de norocoasă.

În 2012, ea a murit din cauza unei supradoze accidentale care a inclus analgezicele narcotice oxicodonă și alprazolam, versiunea generică a Xanax, potrivit Biroului de examinare medicală din județul Milwaukee.

Deoarece soțul ei a spus că vrea să-i pună moartea în spate și să nu discute cazul ei, numele ei nu este folosit.

Ea a avut în trecut un abuz de medicamente pentru durere pentru a combate durerile de spate, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale pe disc cu ani mai devreme, se arată în raportul medicului legist.

Ea a fost una dintre cele 18 femei care au murit din cauza unei combinații accidentale de opioizi / benzo în acel an în județul Milwaukee, potrivit înregistrărilor.

Dosarele medicului examinator arată că în luna anterioară morții ei a primit patru rețete pentru alprazolam în total 240 de pastile.

În ziua în care a murit, toate sticlele erau goale.

Analiza datelor pentru acest articol a fost realizată de Elbert Chu, MedPage Today.

Ultima actualizare 26 februarie 2014

Centrele pentru servicii Medicare și Medicaid au anunțat planuri pentru a permite pacienților să-și recupereze propriile dosare de asistență medicală. (Rezultatele sondajului din 12 martie: două treimi dintre respondenți au răspuns "Nu" la întrebare, "Folosești un birou în picioare?") Acum, MedPage Today întreabă:

Ultima actualizare 14 martie 2018

WASHINGTON – Au existat numeroase controverse care au avut loc în cursul audierii de joi a Comitetului de Supraveghere a Casei și de Reformă a Guvernului privind creșterea prețurilor la medicamente.

Lucrurile au devenit interesante de la bun început, când președintele comisiei, reprezentantul Jason Chaffetz (R-Utah), a observat că martorul Martin Shkreli, fost director executiv al Turing Pharmaceuticals, nu a furnizat nicio mărturie scrisă comisiei. Shkreli a devenit un cuvânt obișnuit după ce Turing, sub conducerea sa, a cumpărat un medicament în vârstă de 60 de ani, pirimetamina (Daraprim) și a ridicat prețul de la 13,50 USD pe pastilă la 750 USD pe pastilă.

"La sfatul consilierului, nu voi da o declarație de deschidere," A spus Shkreli. Apoi a procedat la invocarea dreptului său de al cincilea amendament pentru a evita autoincriminarea ori de câte ori i s-a pus o întrebare – cu excepția unei singure ori.

"Se pronunță „Skreli”?" a întrebat Rep. Trey Gowdy (R-S.C.). "Da domnule," A răspuns Shkreli.

"Vezi acolo? Puteți răspunde la câteva întrebări," Spuse Gowdy. "Nu toate răspunsurile tale vă vor supune incriminării." Shkreli, aflat în prezent sub acuzare pentru fraudă a valorilor mobiliare, a refuzat să mai răspundă la alte întrebări.

Dar asta nu l-a împiedicat pe Rep. Elijah Cummings (D-Md.), Membru în clasamentul comitetului, să vorbească cu el oricum. "Vreau să vă rog să folosiți orice influență rămasă pe care o aveți asupra fostei dvs. companii pentru a le presa să scadă prețul acestor medicamente," el a spus. "Puteți să vă uitați în altă parte, dacă doriți, dar mi-aș dori să vedeți fețele acestor oameni … care nu pot avea acces la aceste medicamente."

"Ai o platformă," El a continuat. "Ați putea folosi această intenție pentru a curăța, a corecta greșelile și a deveni unul dintre cei mai eficienți avocați ai pacienților din țară și unul care ar putea face diferența în viața multor oameni.